Zoeken naar voorbeeld briefpapier word

 
voorbeeld briefpapier word
Artikel: Briefpapier maken Word 2007 SeniorWeb.
Gebruikt u Word 2010? Lees dan het artikel Briefpapier maken Word 2010. Gebruikt u Word 2013? Lees dan het artikel Briefpapier maken Word 2013. Gebruikt u Word 2016? Lees dan het artikel Briefpapier maken Word 2016. Niet bekend met Word?
Word sjabloon afwijkende koptekst.
Apart briefpapier en vervolgbladen. In veel bedrijven wordt nog gebruik gemaakt van briefpapier en apart vervolgpapier. Dit brengt veel extra kosten met zich mee. Sneller en goedkoper is het om Word de adresgegevens te laten printen. U heeft dan voldoende aan alleen vervolgpapier. Hoe u dat instelt, is te lezen op deze pagina. Briefsjabloon met adresgegevens bedrijf. Open uw standaard brief in Word. Ga naar tab Pagina-indeling. Klik op pijltje in de rechts van Pagina-instelling. Zorg dat het sjabloon met een aparte koptekst werkt voor de eerste pagina. Met deze optie kunt u namelijk ervoor zorgen dat op de eerste pagina uw adresgegevens worden afgedrukt. Selecteer de tab Indeling. Zet een vinkje bij Eerste pagina afwijkend. Druk op OK. Kies voor Invoegen Koptekst Koptekst bewerken. Word opent nu de kop en voetteksten. Zet de cursor in de eerste koptekst. Kies voor Invoegen Tekstvak Eenvoudig tekstvak. Voorzie dit tekstvak van uw adresgegevens. Zet het tekstvak op de gewenst plek. Klik op lint ontwerpen kop en voettekst sluiten. Voorbeeld eerste pagina van de brief.
Maak een Word sjabloon van je briefpapier. Maak een Word sjabloon van je briefpapier.
Zelf maak ik png-bestanden vanuit Indesign en Illustrator. Dan krijg je een goede kwaliteit en zijn de bestanden toch niet te zwaar in het voorbeeld in dit artikel slechts 56 kb in totaal. Zo blijft je Word document ook lekker licht. Beslaat het ontwerp zowel de bovenkant als onderkant van je briefpapier, maak hier dan 2 aparte afbeeldingen van.
Artikel: Briefpapier maken Word 2016 SeniorWeb.
Gebruikt u Word 2013? Lees dan het artikel Briefpapier maken Word 2013. Gebruikt u Word 2010? Lees dan het artikel Briefpapier maken Word 2010. Gebruikt u Word 2007? Lees dan het artikel Briefpapier maken Word 2007. Word is nieuw voor u?
Hoe maak je een briefpapier volgpapier sjabloon in Word YouTube.
sjabloon 05 Uitgewerkt voorbeeld opdracht Word sjabloon Duration: 1013. Kantoorsoftware integratie 840 views. Factuur maken in Excel 2016 Duration: 328. ComputerIdeeTV 4967, views. Word sjabloon volgens de juiste huisstijl laten maken Word-sjabloon.nl Duration: 110. eformity 1211, views. Huisstijl maatwerk applicaties en sjablonen Duration: 531. AVK 1672, views. Hoe maak je een briefpapier volgpapier sjabloon in Word 2013 Duration: 311.
Aanbevolen Word-sjablonen.
Persoonlijk briefhoofd Word. Zakelijke brief ontwerp Verkoopstrepen Word. Adresetiketten ontwerp Groene golf, 30 per pagina Word. Folder voor evenement Word. Menu Gebeurtenis eenvoudig ontwerp Word. Herinneringsposter voor mobiele telefoon uit oranje Word. Folder voor evenementen Word. Begeleidende brief blauw Word.
Brieven Office.com.
Zakelijke brief bosgroen ontwerp Word. Zakelijke brief blauwe rand en kleurovergang Word. Begeleidende brief bij cv chronologisch Word. Referentiedocument voor functioneel cv Word. Briefpapier ontwerp met zon en zand Word. Briefpapier ontwerp met bloemen Word. Briefpapier ontwerp met bloemen Word.
Computertip: maak uw eigen sjabloon voor briefpapier in Word.
De sjablonen op de Microsoft-website voldoen echter lang niet altijd voor uw standaardcorrespondentie. Daarvoor kunt u beter zelf een sjabloon maken. Wij werken in dit voorbeeld met Word 2003. Maar in andere versies van Word gaat het op vergelijkbare wijze. Een persoonlijk sjabloon voor briefpapier.
Artikel: Briefpapier maken Word 2010 SeniorWeb.
Stap 1: een sjabloon maken. Open een nieuw document in Word. Hierin typt u alle onderdelen die u altijd op uw briefpapier wilt terugzien. Bijvoorbeeld de volgende onderdelen.: Ruimte voor de gegevens van de geadresseerde. Uw eigen gegevens. Ruimte voor het onderwerp. De plaats en de datum. Ruimte voor de aanhef. Ruimte voor de tekst van de brief. Het onderschrift met een afsluitende groet en uw naam. Hieronder ziet u een voorbeeld van een dergelijk sjabloon.

Contacteer ons